Over Ella Peeters

Ella Peeters

Mijn motto is eenvoudig maar effectief: Doe het voor de liefde voor koken en de gezondheid van uw familie en vrienden.

De reden dat ik hou van deze blog is dat het vrij is van reclame. Al mijn inhoud, berichten en blogposts worden gepubliceerd op deze blog, zodat iedereen die de wens heeft om een beetje tijd te nemen om te leren over koekenpannen, u de informatie hier, zelfs voor degenen die niet veel tijd of veel geld hebben. Het belangrijkste voor mij is dat ik ga degenen die de informatie nodig hebben, die net beginnen en weet niet beter te helpen. Dit is waarom ik ben gewijd aan deze blog. De blog wordt nu gehost door mij op een hostel genaamd Tandem Hostel. In mijn vrije tijd, ik breng een goede hoeveelheid tijd op andere dingen, maar bloggen is mijn passie, die ik gewoon niet kon verdragen in een hostel.

Toen ik begon deze blog in 2009 ik wilde gewoon een mooie blog te maken en een aantal dingen te delen, maar in 2011 was ik in staat om een vrij koele en succesvolle website waar ik mijn koken tutorials, mijn fotografie en mijn recepten gepost, en nu heb ik een aantal coole kookboeken, kookgerei, sieraden en accessoires te delen met al mijn vrienden en mijn familie.

Ik ben ook echt gepassioneerd over het internet, en ik ben voortdurend toe te voegen aan en het verbeteren van mijn blog, waardoor het meer informatief en up-to-date, en het toevoegen van alle andere dingen die ik doe met mijn leven. Ik zit ook in de Raad van Bestuur van de Nederlandse Koks, een Nederlandse organisatie die in Nederland is om de Nederlandse keuken te promoten. Ella Peeters studeert momenteel journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Als ze dat niet doet, kookt, schrijft en maakt ze websites. Ik denk dat ze echt graag bloggen en in een positie waar ze dingen kan zeggen die andere mensen zal interesseren.

Mijn Ebook, dat Eddy's Fried Pans heet en in het Nederlands verschijnt en in veel Nederlandse boekhandels verkrijgbaar is en je het ook online vinden op:

Hier is een link waar ik het boek "Eddy's Fried Pans" in verschillende talen kan bestellen. Ik raad u aan het boek van deze link in de Nederlandse taal te kopen (het boek is in het Nederlands, maar de prijs is hetzelfde voor Engels en Duits). Ik wil ook mijn waardering uitspreken voor de geweldige feedback van lezers. Ik ben ook beschikbaar voor een interview in de Nederlandse taal. Het enige nadeel is dat ik momenteel op reis ben en kan niet in staat zijn om het terug te maken voor enige tijd. Dus, als je meer wilt lezen, u zich abonneren op de blog. U ook reacties achterlaten op de blogpagina of op het e-mailadres onderaan mijn website.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school raakte ik betrokken bij de keuken en besloot om te proberen om mijn kennis van voedsel fotografie te gebruiken om een leven als fotograaf te maken. Ik begon deze blog als een persoonlijke site die ik gemaakt voor mijn vrienden om hun foto's van voedsel te delen en hoe ze het laten smaken. Deze site wordt wekelijks bijgewerkt en ik denk dat op deze manier kan ik mijn foto's te delen met een wereldwijd publiek en mensen aanmoedigen om betrokken te raken bij de fotografie van voedsel. Ik ben voortdurend nieuwe dingen aan het leren en het verbeteren van mijn vaardigheden en vaardigheden. Als u vragen hebt over fotografie, voedsel fotografie, of iets met betrekking tot fotografie dan kun je altijd vragen me een vraag en ik zal u antwoorden binnen 24 uur. Mijn e-mail met contactpersonen is [email protected]

Hier is mijn verzameling van beelden van mijn favoriete pan foto's. Klik op een van de onderstaande foto's om de full-size versie te zien:

Als je meer wilt lezen over mijn favoriete panfoto's, kijk dan eens op mijn blog, mijn blog van de week, mijn kookboek, of mijn boek, De fotografie van Ella Peeters.

Deze blog is een work in progress.