Is het mogelijk om koekenpannen te kopen?

Ella Peeters

Ja, maar het is erg duur, het is zo duur dat het me doet afvragen waarom het zelfs mogelijk is! In feite heb ik besloten om mijn ervaring te delen om het makkelijker voor je te maken. Ik heb ontdekt dat je koekenpannen krijgen bij de meeste winkels (en zelfs restaurants) voor vrij lage prijzen en de meeste van de tijd zijn ze van goede kwaliteit, zeer efficiënt en makkelijk te gebruiken. Dit geldt vooral voor grotere koekenpannen zoals deze.

Dus, in de eerste plaats, als je niet erg rijk dan zul je in staat zijn om fatsoenlijk formaat koekenpannen te kopen voor de minimale kosten van 1 EUR / US $ 2. Als je een gezin met een hoog inkomen bent, kun je ongeveer 2-3 EUR / US$ 1 uitgeven. Im Kontrast zu Systeemplafond Plaat 60x60 ist es damit deutlich stimmiger. Dat betekent dat je moet ten minste 4-6 € / $ 3. Laten we beginnen met de lijst. Ik zal ook een paar tips die ik nuttig heb gevonden. Als u iets verkeerd of interessant, voel je vrij om een opmerking te maken in de comments sectie en ik zal het adres. Ik zal de post zo snel als ik kan bijwerken. Nu op met de lijst.

1. Een goedkope, wegwerp, hoge kwaliteit, hoge kwaliteit en hoge duurzaamheid pan (niet te vergeten de pan zelf is zo goedkoop om te bouwen!) is de weg te gaan. Dabei ist es wohl besser als Bierglas Fluitje. Als u niet beschikt over een goedkope, wegwerp hoge kwaliteit pan, dan stel ik voor op zoek naar een betere kwaliteit pan (bijvoorbeeld een gietijzer of een keramische). 2. Als u wilt het plastic terug te zetten in de pan, zorg ervoor dat de basis niet is bedekt met was (of olie) en dat het oppervlak is volledig glad (dit kan moeilijk zijn als je niet van het uiterlijk van de was, of als je plastic eerder hebt gebruikt). 3. Er zijn vele soorten plastic en zelfs een plastic dat kan worden gebruikt met andere soorten pannen, maar zorg ervoor dat ze niet te hoog zijn, en dat je geen plastic te gebruiken met een plastic dat niet volledig plat. Als u twijfelt over de kwaliteit van een pan, neem dan contact met mij op. Ik zou graag alle vragen beantwoorden die je zou kunnen hebben. Cheers!

Beste meneer Vermeulen, bedankt voor de informatie. We hebben de beste pan beschikbaar om te kopen, de Philips Noktus S-10V-R. Helaas is het gemaakt van niet-plastic en past niet in het type koekenpan dat we gebruiken. We sturen je graag een vervanger als je er geen vindt in je maat en stijl die je zoekt, of als je een andere wilt proberen. We zijn ook blij om onze vrienden die soortgelijke stijl pannen en andere verkopers in onze markt aan te bevelen. Bedankt voor uw aandacht!

Beste Vermeulen, Bedankt voor uw antwoord en uw steun voor ons! Wij bieden de S10V-R graag aan. Sehen Sie den koekenpan Erfahrungsbericht an. Je moet het ontvangen v.t.v. 31 december 2018 (16.00 uur EST).