Affiliate Disclaimer

Ella Peeters

Affiliate Links worden gebruikt in dit bericht ter ondersteuning van de blog en de producten, producten en diensten die wij aanbevelen. U vindt een lijst met Affiliate links op onze homepage onder "Over deze site". Gelieve niet te gebruiken als je niet tevreden bent met de post! Bedankt voor uw medewerking en lees de disclaimer voordat u een van de links die wij bieden. Bedankt, Kevin Vermeulen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van affiliate links. Deze site en alle inhoud zijn gratis te gebruiken voor welk doel dan ook en we nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van een andere website, site-eigenaar of inhoud die door iemand op het internet voor dit doel. Deze blog werd mogelijk gemaakt door onze lezers, onze website is gebouwd door onze lezers, we zijn slechts een man, maar we doen ons best, dus laat het ons weten als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt! Affiliate Disclaimer Dit is onze blog om onze liefde voor de natuur te delen. Deze blog is niet aangesloten of onderschreven door een bedrijf.

Je moet altijd respectvol naar het bedrijf dat u koopt van, en altijd bereid zijn om uw geld terug te krijgen als er een probleem is met uw bestelling. Je denkt misschien niet dat je bij elke bestelling iets gratis krijgen, maar in deze wereld van goedkope producten en snelle verzending kun je het niet verkeerd hebben. Wanneer u uw bestelling plaatst, geven wij u een offerte op basis van uw locatie, budget en budgettering. Als uw behoeften hoog zijn, zullen we proberen u tegemoet te komen door een gratis verzendoptie toe te voegen. We zullen u echter nooit beloven dat u gratis spullen ontvangt.

Onze gratis verzendaanbiedingen variëren van land tot land, afhankelijk van onze beschikbare verzendopties en verzendkosten. Dit om de kosten zo laag mogelijk te houden. We verzenden ook naar de volgende landen naast de hierboven genoemde landen : - Australië, Oostenrijk, België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.